Webáruházunkban kizárólag szilikon hidrogél kontaktlencséket árusítunk a lehető legjobb oxigénellátás érdekében. Amennyiben nem ilyen tipusú kontaktlencsét visel, úgy kérheti árajánlatunkat az adott lencsére vonatkozóan .

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy lencsét vizsgálat nélkül ne rendeljen! Amennyiben új lencsét szeretne kipróbálni úgy a lencse illesztését feltétlenül szakemberrel ellenőriztesse! A régi lencsék paramétereiből kiindulva más típusú lencsét konzultáció és kontroll nélkül ne rendeljen!

A kontaktlencse viselés rendszeres szemészeti kontroll vizsgálatot igényel, tekintettel arra, hogy a lencsék viselése még a szabályok betartása mellett is okozhat szövődményt!

A lencsék és az ápolószerek nem rendeltetésszerű használatából, valamint a szemészeti vizsgálatok elhanyagolásából eredő károkért  felelősséget nem tudunk vállalni!

Több lehetőség közül választhat:

1. Rendszeres ellenőrzésre jár kontaktológusához és rendel a webáruházból.

2. Amennyiben nem éri el kontaktológusát vagy vizsgálatot szeretne, kérjük e-mailon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot:  postmaster@medic-optika.t-online.hu Rendelőnkben kontaktológiai és teljeskörű szemész szakorvosi vizsgálatot végzünk, amelyet a vásárlási összeg nagyságától függetlenül 8000.-Ft-ért tudunk nyújtani.

3. Minden fél éven belüli 25 000.- Ft feletti vásárlás után egy ingyenes vizsgálatot tudunk felajánlani.