Csak a webáruházban regisztrált vásárlók rendeléseit fogadjuk el, telefonon vagy e-mail-ben leadott rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni! Áraink kizárólag a webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkoznak!

A megrendelt termékeket  postai úton, vagy futárral küldjük ki. Személyes átvételre is lehetősége van a Medic- Optika KFT-ben ( Budapest 1111 Szent Gellért tér 1.  bejárat a Kemenes u. felől). Megrendelését kizárólag adatai regisztrációja után tudjuk teljesíteni. Sikeres megrendelés esetén a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld önnek a megrendelt termékről, amelyben ellenőrizheti az Ön által kiválasztott termékek paramétereit és darabszámát. A visszaigazoló e-mailt minden esetben olvassa el, és ellenőrizze, hogy a helyes adatok szerepelnek-e rajta, mert a hibás rendelésekből adódó pluszköltségek a megrendelőt terhelik. A  hibásan küldött termékeket minden esetben kicseréljük. Ennek feltétele a sérülésmentes, bontatlan, hiánytalan csomagolás.

 

Termékeinkre a mindenkori jogszabályoknak megfelelően vállalunk garanciát. Amennyiben a kormányrendeletben meghatározott időn belül eláll a vásárlástól, úgy csak bontatlan, sérülésmentes és hiánytalan csomagolású terméket áll módunkban visszavásárolni. A visszaküldés postaköltsége a vásárlót terheli.